Nejnovější recenze ze sekce Prádelníky
vše v pořádku
- skladný
- nemá vyklápěcí také víko
Líbilo se mi provedení( jednoduchost) a barva, hlavně hloubka, nezabírá tolik místa.
- velký úložný prostor
- na pohled krásný dezén
- polský nepřehledný návod na montáž
- zadní "stěna" je prakticky papírová, prudší náraz by rozhodně nevydržela
Celkově se mi vzhled i kvalita výrobku líbí. Jak jsem ale již uvedl, návod na montáž je nepřehledný a s chutí bych jej vyhodil z okna.
Jednoduchost složení
Kvalita
Využitelnost
- čekala jsem začepované příčky (jsou jen vsunuté)
Podle obrázku jsem čekala kvalitnější provedení, ale celkový vzhled konečného výrobku, není zas tak špatný!
- vyhovuje
dle ocekavani
- Po objednání přes internet bylo vše v pořádku. Peřiňák jsem si vyzvedla a sama odvezla a doma smontovala.
- Nejsem spokojená s barvou. Na internetu byl psán dub, ale tento dub má jiné zbarvení než můj nábytek v ložnici.
- Ráda bych to vyměnila, ale to asi již nepůjde.??
Jinak jsem s produktem spokojena, montáž byly OK. Je však potřeba zboží i na prodejně osobně prohlédnout, barvy přes internet jsou zkreslené.
Naprostá spokojenost jak s přístupem obchodu, počínaje webovými stránkami, tak s rychlostí dodání, dopravou a v neposlední řadě pochopitelně i se samotným výrobkem.
- dobrá cena i vzhled
- ty pojezdy asi moc nevydrží
cena odpovídá kvalitě a svou funkci zatím plní bez problémů uvidíme jak dlouho vydrží
Prádelník 025 HP
Přidáno: 25. srpna 2014
(naposledy upraveno 25. srpna 2014)
Zakoupeno v extra-nabytek.cz
- moc pěkný prádelník, stabilní, prostorný
- obyčejné pojezdy
s výrobkem jsem spokojená ...
- odpovídá popisu
- kvalitní provedení
- solidní cena
Vynikajicí jednání, doprava dobrá.
- stabilní, pevný
- montáž špatně předpřipravená, nedostatečné otvory na vruty, šuplata zásadně nemontovat dle návodu, ale podle svého selského rozumu
- Perfektní práce v masivu za slušnou cenu.
- Nemám nic proti
Doporučuji výrobek i obchod
- praktický, pěkný
- nemám výhrady
můžu doporučit
Hezký nábytek, za dobrou cenu.
Jsem rád že mi tato firma pomohla sehnat to co není v dnešní době dost k sehnátí. Proto ji doporučím všem známím.
Děkuji
Prádelník 1506
Přidáno: 20. března 2013
(naposledy upraveno 20. března 2013)
Zakoupeno v Nábytek megastore
- Rozumná cena, jednoduchá montáž
nekup to za ty peníze
- Nízká cena
- Celkem pěkné dřevo
- Nedostatečně zabaleno
- Tenká prkna a chatrná konstrukce
- Dřevo velmi měkké, při montování se snadno poškodí. Šrouby ani nejdou utáhnout.
- Chyby v pozici děr pro kolíky, naštěstí se díra dá vytlačit i vedle...
Potřeboval jsem rychle nábytek, tento byl skladem. Vypadá celkem hezky, ale materiál je taková trochu pevnější lepenka. Na skladování ponožek ok, nic těžšího bych ale dovnitř ani na vrch nedával. Cena zřejmě odpovídá kvalitě. Pokud bych to viděl předem, koupi si zřejmě rozmyslím.
můj oblíbený prádelník, vypadá fakt super
pěkný design
Zobrazuji 141 - 160 ze 161 recenzí « Předchozí 1...5 6 7 [ 8 ] 9 Další »